Teambuilder

Activiteiten

Teambuilder beschikt in de Ardennen over verschillende buitensportcentra. U vindt onze buitensportcentra o.a. in Coo, Hotton, Erèzee, Ny en Barveaux. Bij onze buitensportcentra bieden wij diverse outdoor-activiteiten aan.

Challenge parcours

Ons grootste challenge parcours vindt u in Rémouchamps. U neemt verschillende hindernissen en touwbruggen en eindigt uit eindelijk met een tokkel van 30 meter. Bij collegabedrijven in de omgeving van Trois-Ponts huren wij ook vaak de infrastructuur in.

Klik hier voor meer informatie

Kajakken

Na een duidelijk uitleg stapt u in de boot en duwt de instructeur u met de kajak of kano de Semois, de Lesse, de Ourthe of Amblevé op. U maakt een tocht van ca. 8 kmtot 20 km  over één van de stromende rivieren waar de Ardennen bekend om zijn.

Klik hier voor meer informatie

Mountainbike

Het mountainbike hoort helemaal thuis in de Ardennen. U vindt in de omgeving van de meeste huizen en onze buitensportcentra prachtige routes. Er zijn routes voor beginnende fietsers en voor gevorderde fietsers.

Klik hier voor meer informatie

High rope parcours

Bij ons buitensportcentrum in Hotton vindt u een prachtige high rope parcours. U gaat gezekerd doormiddel van verschillende technieken steeds verder om hoog tussen de bomen. Boven aangekomen kunt u met een tokkel weer naar beneden.

Klik hier voor meer informatie

Bergsport (klimmen & abseilen)

Op verschillende locaties in de Ardennen hebben we rosten ingericht speciaal voor onze groepen. U krijgt veiligheidsmateriaal van ons aan en kunt de beginselen van de klimsport ervaren.

Klik hier voor meer informatie

Speleologie

U kruipt door de modder, kleine gangen en spelonken. Deze groten zijn niet verlicht en zodra u, uw hoofdlampje uit doet zult u helemaal niets meer zien.

Klik hier voor meer informatie

Paintball

We beschikken over 2 paintball terrein. We hebben een groot terrein in Blerèzee en een groot terrein in Coo. U krijgt 100 paint balls, een semi-automatisch wapen, een gezichtsbeschermer en een ‘camouflage pak’.

Klik hier voor meer informatie

Oriëntatielopen

Met behulp van kaart en kompas of een GPS gaat u opzoek naar een aantal opgegeven punten.

Klik hier voor meer informatie

Raften

In de wintermaanden is de waterstand hoog genoeg en kan er op de Ourthe of Amblève geraft worden. Een raft is een grote rubberboot waar u met 6 man in zit.

Klik hier voor meer informatie

Teambuilding

Een diversiteit aan samenwerkingsopdrachten waarbij het serieuze wordt afgewisseld met hilariteit. Iedere opdracht heeft zo weer zijn eigen moeilijkheid. Denk bijvoorbeeld aan geblinddoekt een parcours afleggen, non-verbaal communiceren, elkaar in evenwicht houden. Wie zijn de doeners en wie de denkers? Het lijkt soms wel onmogelijk, maar door een goede samenwerking wordt er toch weer een verrassend eindresultaat behaald.

Klik hier voor meer informatie

Boogschieten

Is het zo makkelijk als het er in de film uit ziet? Is het kracht of techniek? Met de aanwijzingen van de instructeur en door opperste concentratie wordt er van iedereen een ware Robin Hood gemaakt. U schiet met een top kwaliteit recurve handboog.

Klik hier voor meer informatie