Teambuilder

Locaties

In de Ardennen beschikt Teambuilder over verschillende locaties. Zo is het mogelijk om in de buurt van bijna ieder vakantiehuis verschillende activiteiten te ondernemen. De belangrijkste locatie voor Teambuilder zijn:

Coo
Coo is bekend om zijn watervallen. Maar naast deze toeristische trekpleister kunt u hier ook goed terecht voor onze buitensport / survival activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie en de activiteiten in Coo

Hotton
In de omgeving van Hotton en in Hotton vindt u verschillende grote vakantiewoningen. Hier vindt u ook ons Teepee kamp en het high rope parcours.

Kijk hier voor meer informatie en de activiteiten in Hotton

Erezée
In Erézee vindt u één van onze twee paintball velden. U kunt hier prima verblijven op een camping een gaan mountainbike of kajakken.

Kijk hier voor meer informatie en de activiteiten in Erezée

Ny
In Ny vindt u één van onze klimrotsen en speleo-grotten. U kunt hier verblijf in een luxe vakantiehuis, op bivak of in de omgeving in een minder luxe vakantiehuis. Vlak bij Ny in Beffe vindt u één van onze bungalowparkjes.

Kijk hier voor meer informatie en de activiteiten in Ny 

Barveaux
In Barveaux vindt u een prachtig luxe bungalow park. Hier kunt u verblijven in een 6-persoons bungalow. Ontbijt en avond eten vinden plaats in de gezamenlijke kantine waar u na afloop van de activiteiten kunt bijkomen aan de bar.

Kijk hier voor meer informatie en de activiteiten in Barveaux