Teambuilder

Suriname

U boekt zelf Uw vliegticket naar Suriname bij de  KLMSLM en Martinair.
U kunt rechtstreeks boeken. Maar dan in Suriname, wat dan ………….
U gaat naar uw eigen familie of vrienden.

Of wij regelen een huis, of villa in een goede buurt. Of zelfs als U wilt, kunnen wij een deel van een villa voor U afhuren. “U woont dan in” en wordt heel goed verzorgd en U geniet gratis van de gastvrijheid en cultuur van onze surinaamse gastvrouwen en gastheren.

Of wij regelen een goed hotel volgens Amerikaanse maatstaven. Van alle gemakken voorzien met alles erop en eraan.

En vanuit uw huis, villa of hotel maakt U met ons een trip naar het binnenland naar…

Arapahu
Het eiland van Arapahu ligt in het mooie en onbeschadigde gebied van westelijk Suriname. U zult onder de indruk zijn van de pracht van de “Frederik-Willem IV watervallen” en de “King George watervallen”. Verder zijn daar de mooie en geheimzinnige rotstekeningen. Uw hut ligt direct aan de wildstromende rivier. Achter U ligt het oerwoud. Uw hut is eenvoudig en geschikt voor twee tot vier personen. Insectenvrij door rondom gaas. Een balkon met prachtig uitzicht op rivier en woud. U zit in de Amazone, U ruikt en voelt de Amazone. En tegelijkertijd, aan uw hut een douche en toilet die voldoen aan de hoogste standaards. Lekker douchen met uitzicht op de natuur! Tussen de acht cabins de grote lodge met daar de bar en hangmatten, de drankjes, de hapjes. Lekker in de schaduw en in de wind genieten!

En/of we gaan naar het Tafelberg Savanne resort! 
U verblijft op de Tafelberg, gelegen in Centraal-Suriname, met een hoogte van 1025 meter boven zeespiegel. Wij bieden u o.a. tochten aan door het tropische regenwoud en over de savanne. U maakt kans om diverse dieren en vogels te zien, u komt langs diverse watervallen waar u kunt zwemmen en u waar zult picknicken. U vliegt vanuit Paramaribo met een vlucht van Gum Air in ca. 1 uur naar een klein vliegveld in het midden van Suriname in het district Sipaliwini. Na een mooie tocht van ca. 1 uur over de Amazone rivieren komt u in ons luxe resort. Waar u verblijft in een 18-persoons accommodatie met 3 à 4 slaapkamers, een badkamer, woonruimte, keuken en een groot balkon.

Prijs Arapahu eiland resort of Tafelberg Savanne Resort : 4 dagen € 595,-

Inclusief overnachtingen Arapahu of Tafelberg,  vliegtarieven bestemmingen Gum Air Zorg en Hoop v.v., catering omvattende volledige maaltijden per dag tijdens de excursies, in-between snacks, koffie en thee gedurende de hele dag, gidsen, activiteiten.

Exclusief zijn consumpties afgenomen aan de Bar Arapahu of Bar Tafelberg, exclusief vervoer van overnachtingsplaats in Paramaribo naar Zorg en Hoop Airport (vice versa).

Zelf meenemen: badlinnen, zwemkleding / zonnebrand olie / zonnebrillen / petten / (witte) lange broeken and hemden met witte lange mouwen / muggenmelk / klim schoen / foto camera / Flashlight & batterijen / malaria pillen (alhoewel is het risico zeer klein dat men malaria krijgt omdat men te ver verblijft van de bewoonde gebieden) / per persoon: beperkt aantal bagage ( niet meer dan 6 kg )