Teambuilder

Teambuilding 

In ons speciaal ingerichte bos doen we diverse teambuildingsactiviteiten. Alles draait hier om samenwerken, communicatie en vertrouwen. U legt bijvoorbeeld geblinddoekt een parcours af en dient duidelijk door te geven wat u tegen komt. Maar natuurlijk worden er ook activiteiten gedaan waar het draait om communicatie. Het doel van onze teambuildingsactiviteiten is op een leuke manier samen verschillende opdrachten en problemen op te lossen.

In ons teambuildingsbos vindt u o.a.:

Het spinnenweb 
In het bos hangt een groot web. Iedereen van de groep moet naar de overkant komen zonder het web aan te raken. Als het web wordt aangeraakt wordt de spin wakker en kunnen we weer opnieuw beginnen. Natuurlijk mag ieder gat in het web maar één keer gebruikt worden. 

Trust rope
U staat met twee personen op een instabiel touw wat steeds verder uit elkaar loopt. Door tegen elkaar aan te leunen en elkaar vanaf het touw te ondersteunen gaan we kijken wie het verst op het touw komt.

Blindengang 
Voor een hoge schutting krijgt iedereen een blinddoek. Hierna houdt u met één hand uw voorganger vast en met de andere hand volgt u een touw. Tijdens deze tocht komt u verschillende obstakels tegen. Geef goed aan de persoon achter u door wat u voelt en wat er komen gaat. Na afloop kunt u de route zonder blinddoek nalopen om te zien wat u allemaal heeft gedaan.

Tijdsduur: half dagdeel of dagdeel

Prijs bij minimaal 10 personen:

Dagdeel : € 30,00 per persoon

Vraag nu Uw Offerte aan.