Teambuilder

Expeditie van Livingstone

Bent u op zoek naar een actieve uitdaging met teamopdrachten? Dan kunt u tijdens dit avontuur uw hart ophalen. De expeditieteams treden in de voetsporen van de grootste ontdekkingsreizigers. Ze vervullen fysieke opdrachten en volgen mysterieuze aanwijzingen om geheime codes te ontcijferen. The Expedition is een event voor denkers en doeners, waarbij de teams dankzij samenwerking alle continenten opnieuw ontdekken!

De wereldbol is de kern waar het spel om draait. Twaalf gebieden moeten worden herontdekt. Tijdens deze ontdekkingsreis stuit men op verschillende mysteries. Wanneer u deze weet te ontcijferen, achterhaalt u de vindplaatsen, die u vanzelf weer leiden tot de erfenis van Livingstone. Er zijn vele mogelijkheden om deze ontdekkingsreis tot een goed einde te brengen en in het bezit te komen van de erfenis van Livingstone.

Elke expeditie krijgt een reeks uit te voeren opdrachten mee die onderling sterk verschillen zodat er voor alle deelnemers een uitdaging in het programma zit en het dus voor iedereen leuk is. Er zijn naast denk-, puzzel- en oriëntatieopdrachten ook spectaculaire opdrachten in de sfeer van outdoor en adventure. Onderweg kunnen de expedities elkaar opzoeken voor confrontatie- en gokopdrachten. Geen enkele opdracht is verplicht, maar ze kunnen wel essentieel zijn voor het vinden van de erfenis van Livingstone.

Hoe meer opdrachten er succesvol worden uitgevoerd, hoe dichter u komt bij de kern van dit spel; wanneer de vondsten op de juiste manier gecombineerd worden, komt men tot de ultieme ontdekking, de erfenis van Livingstone.

Vraag nu Uw offerte aan!