Teambuilder

Djembé – workshop door Lamin Touray

Biografie

Lamin Touray is geboren in Banjul, Gambia. Van jongs af aan ligt zijn passie al bij sporten en muziek. Meer dan 10 jaar geleden kwam Lamin naar Nederland om samen met bugarabu-specialist Fayee Diona muziek te maken en dansworkshops te geven. Inmiddels geeft hij ook djembe workshops door heel Nederland.

Teambuilder en Lamin Touray werken graag samen. Teambuilder is onder de indruk van de passie en vakmanschap van Lamin Touray.

Deze man leeft voor zijn Djembé en hij weet met zijn enthousiasme een hele groep te begeesteren

Lamin Touray houdt van het Kotterbos. Het pand in het Kotterbos doet denken aan de grotere overdekte feestzalen in zijn land van herkomst. Het pand is in zijn natuurlijke omgeving basic, puur en krachtig. Het is zo niet-nederlands. Het is de plaats voor een goede djembé-workshop.

Workshop

Alleen djembe spelen is nog geen ritme. Door naar elkaar te kijken en te luisteren wordt het een geheel. Daarom staat de sfeer in de groep hoog bovenaan bij Lamin Touray. In een anderhalf uur durende workshop legt Lamin Touray uit wat de basistonen van de djembe zijn en hij leert je een aantal ritmes al dan niet met zang. Afrika zit in ons!

Binnenkort zal er ook een workshop Afrikaans zingen mogelijk zijn. In Afrika wordt er vaak samen gezongen in de vorm van vraag en antwoord. De zanger stelt een vraag en ‘het volk’ antwoord. Op deze prachtige lokatie midden in de natuur zal Lamin Touray de groep motiveren tot het zingen van Afrikaanse liederen.

Lamin Touray is te boeken via Teambuilder in het Kotterbos. Als U Lamin Touray wilt boeken op een andere locatie, neem dan rechtstreeks contact met hem op. Tel. 0624 249115