Teambuilder

Paintball 

Paintball is een spel dat door een combinatie van verschillende vaardigheden, teamwork en strategie uitgegroeid is tot een zeer aantrekkelijke, spannende en actieve sport voor zowel mannen als vrouwen. De spelers worden uitgerust met een speciaal luchtdrukwapen dat een tegenstander tot op 30 meter nauwkeurig kan “uitschakelen” met een zogenaamde paint ball. De paint balls zijn met kleurstof gevulde gelatineballetjes en zijn volledig biologisch afbreekbaar, de gebruikte kleurstoffen komen ook in voedingsmiddelen voor. 

In de Ardennen hebben we de beschikking over drie terreinen waar we kunnen paintballen. Zo is het altijd in ieder programma in te passen.

Wat is paintball?

- Paintball is een spel dat door een combinatie van verschillende vaardigheden, teamwork en strategie uitgegroeid is tot een zeer aantrekkelijke, spannende en actieve sport voor zowel mannen als vrouwen. De spelers worden uitgerust met een speciaal luchtdrukwapen dat een tegenstander tot op 30 meter nauwkeurig kan “uitschakelen” met een zogenaamde paint ball. De paint balls zijn met kleurstof gevulde gelatineballetjes en zijn volledig biologisch afbreekbaar, de gebruikte kleurstoffen komen ook in voedingsmiddelen voor.

- De tegenstander uitschakelen is niet alleen een kwestie van goed schieten.Snel denken, improvisatietalent en vindingrijkheid in combinatie met de wil om te winnen maken eerder een winnaar dan de schietkunst alleen. Gedurende de speeldag worden verschillende opdrachten en “missies” aan u voorgeschoteld, waarbij u met teamwork de nodige obstakels moet overwinnen. In een sportieve en gezellige sfeer worden uw kwaliteiten getest op speciaal voor dit doel ontworpen speelvelden.

- Paintball is een net als voetbal en vele andere sporten, een teamsport. Tijdens een paintball-game zijn er 2 of meer teams die een gemeenschappelijk doel nastreven. Paintball heeft spelregels, scheidsrechters, een puntentelling, competities en internationale toernooien. Paintball is echter geen contactsport maar zit wel vol actie en fysieke en mentale inspanning. Kort om een spel waar iedereen veel plezier aan kan beleven

Tijdsduur: dagdeel

Prijs bij minimaal 12 personen:
Dagdeel : € 27,- p.p. plus € 1,- verzekering incl. 100 balletjes.

Vraag nu Uw Offerte aan.