Teambuilder

High ropes

Op onze locatie in Hotton vindt u een prachtig en gecertificeerd high rope parcours. U begin met een touwbrug over het water heen. Aan de andere kant komt u uit op een splitsing. Gaat u voor de zwaardere en hogere route of gaat u voor de lagere minder zware route. Voor alle deelnemers is de juiste te vinden.

U gaat doormiddel van verschillende technieken, touwbruggen en netten verder omhoog tussen de bomen. U eindigt deze klim met een tokkel van 16 meter.

Abseil Adventure

Op deze locatie beschikken we over een tweede high rope. Ook hier gaat u tussen de bomen omhoog. U kunt hier echter niet kiezen uit een hoge en minder hoge route. Er is één route welke eindigt op een hoogte van 18 meter. Hier kunt u met een tokkel naar beneden of u kunt abseilend naar beneden vanuit de boom.

Trapeze sprong

Nabij het parcours is een 8 meter hoge paal waarin men gezekerd naar boven klimt. Eenmaal boven is het aan de deelnemer of die de sprong wil wagen naar de trapeze. Eenzaam acteert men op een hoogte die uiterste concentratie vraagt.

Tunnelopdracht

Bij het touwparcours en de trapeze sprong is een tunnel van 40 meter met daarin verschillende hindernissen, zoals brievenbussen en versperringen. Het parcours wordt kruipend en sluipend afgelegd. Zonder zaklamp maar met zelfvertrouwen (en de benodigde spanning) nemen we de tunnel.

Vraag nu Uw Offerte aan.