Teambuilder

Gemotoriseerd spektakel

Op één van onze locaties bieden we voor groepen van 10 tot 300 gemotoriseerde activiteiten aan. U kunt zelf de activiteiten kiezen welke u wilt doen. Een activiteit duurt 30 minuten en kan slechts één keer per programma worden gedaan. U kunt kiezen uit:

4×4 rijden met Landrover: U rijdt in een Landrover een parcours. Hierbij komt het aan op behendigheid en stuurmanskunst. Natuurlijk komt iedereen achter het stuur te zitten.

Anti-slip cursus: Op ons terrein vindt u een speciaal parcours waar u kunt slippen. Na een korte theorieles gaat u spelenderwijs aan de slag met verschillende vormen van slippen.

Quad rijden op snelheid: U moet zo snel als mogelijk een parcours met heuvels en bochten afleggen.

Blind op de quad: Bij dit onderdeel gaat het om vertrouwen. U zit achter het geblinddoekt achter het stuur van een quad. U legt een parcours af met 2 personen op de quad die u aanwijzingen geven om het parcours goed af te leggen.

Motorpeds ploegentijdrit: Bij dit estafette onderdeel legt moet u met uw team zo snel als mogelijk een parcours afleggen.

Sumoworstelen: U krijgt een sum-pak en dient uw tegenstander zo snel mogelijk uit de ring te krijgen.

Bakfietsenrace: In dit estafette onderdeel moet u zo snel als mogelijk een bakfiets over een parcours heen sturen.

Omkeerauto: Met dit onderdeel leert u hoe u zich kunt bevrijden uit een auto die met een koprol op zijn dak terecht is gekomen.

ATB trial wedstrijd: U gaat op legt op een speciale trial fiets een behendigheidsparcours af met een wip en een Indiana Jones brug. Een voet aan de grond betekend een strafpunt.

Circuitrijden met de bal: Een bal in een schaaltje op de motorkap van een buggy. U legt een een route af en mag de bal niet verliezen. U dient dus goed bij te sturen.

Quadrijden op behendigheid: U legt een parcours af vol obstakels als boomstammen, wippen en vele andere hindernissen.

Klimmen / Abseilen (8 meter): U klimt op een wand van 8 meter. Als u boven bent kunt u al abseilent weer naar beneden.

Minimotoren: Leg op de speciale mini motoren een parcours af met zo min mogelijk strafpunten.

Moonwalking: Leun voorover en het apparaat gaat vooruit, leunt u naar achter zult u ook naar achteren rijden. Leg zo snel mogelijk een parcours af met deze vreemde voertuigen.

Tijdsduur: 2 uur of 3 uur of 4 uur of 5uur

Prijs bij minimaal 10 personen:

2 uur : € 62,00
3 uur : € 84,00
4 uur : € 102,00
5 uur : € 110,00

Vraag nu Uw Offerte aan.