Teambuilder

Challenge Parcours

Een challenge parcours is voor veel groepen het toppunt van plezier, fun, sportief presteren en er is altijd een beetje angst en spanning. Het is voor iedereen in een groep een uitdaging om droog over te komen. Als je halverwege de brug bent lijkt het water onder je wel te roepen: “Spring!”.

Ons challenge parcours bestaat uit drie onderdelen welke eventueel ook los geboekt kunnen worden.

Touwbruggen 
U maakt een spectaculaire tocht door drassig bos en rietkragen. Tijdens deze tocht komt u verschillende touwbruggen tegen. Ieder brug vraagt om een andere vaardigheid zodat iedereen aan zijn trekken komt. Natuurlijk geeft onze instructeur bij iedere brug uitleg en tips.

Stormbaan
Doormiddel van samenwerking gaat u over een zwaar hindernis parcours. U moet klimmen, klauteren, tijgeren en samenwerken. Welk team verdient de meesrte punten met de samenwerking?

Low rope
Een zwaar touwparcours waarbij u zelden droog boven land staat. U klimt over banden, door tonnen en over netten om droog aan de overkant te komen. Langs de kant wordt u aangemoedigd door uw vrienden/collega’s en krijgt u van de instructeur tips om de voeten droog te houden.

Tijdsduur: half dagdeel of dagdeel

Prijs bij minimaal 10 personen:

Dagdeel : € 30,00 per persoon

Vraag nu Uw Offerte aan.