Teambuilder

Meerdaagse scholentrektocht door Zweden voor de prijs van de Ardennen:

Bent u in voor een nieuwe uitdaging!? Wij bieden u de mogelijkheid om een geweldige ervaring met de klas op te doen tijdens een meerdaagse trektocht door het prachtige Zweedse landschap. U bepaalt zelf de route m.b.v. een kaart en de nieuwste GPS technologie. Tijdens de trektocht kunt u zomaar oog in oog komen te staan met elanden, zeehonden en vele andere dieren.

De trektocht zal vervolgd worden per kajak, waar u zult varen op de uitlopers van de Oostzee. Tijdens deze mooie tocht op zee zullen diverse eilandjes aangedaan worden waar u de gelegenheid krijgt om te zwemmen, te lunchen en te genieten van het spectaculaire uitzicht.

De tocht zal zich laten leiden langs verschillende plaatsen. Elke avond zal er in het wild een nieuw kampement worden opgebouwd. Denk hierbij aan het echte ‘back to basic – back to nature’ principe, geen luxe! De maaltijden zullen bereid worden op en rond een zelf gemaakt kampvuur en waar je ’s avonds onder de sterrenhemel bij in slaap kunt vallen.

Er zullen diverse grenzen verlegd worden, zowel op fysiek als mentaal gebied. Samenwerking zal het sleutelwoord zijn om als groep de week tot een succes te maken. Deze ‘back to basic – back to nature’ week zal voor iedereen een zeer enerverende ervaring zijn waaraan nog heel lang met veel plezier teruggedacht zal worden.

Deze 5-daagse scholentrektocht is al te boeken vanaf €199,- p.p. excl. vlucht.

De vlucht zal te boeken zijn rond de €35,- p.p. retour incl. diverse luchthavenbelastingen.

Benieuwd naar deze nieuw originele scholenreis!? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Hej Hej,

Sin van Renen

info@teambuilder.nl

036 5370011