Teambuilder

Paintball

Op een speciaal ingericht stuk bos hebben we verschillende speelvelden voor u gemaakt. Voordat we het veld in gaan en verschillende spelletjes zullen spelen krijgt u uitleg over het paintball wapen, de veiligheid en worden de teams ingedeeld. Hierna krijgt u een gezichtsbeschermer, een paintball wapen met 100 paint balls en ‘camouflage kleding’.

Ons paintball terrein in Almere beschikt over 7 speelvelden en is ruim 6 hectare groot. U speelt onder andere het bekende spel ‘Capture the flag’, ‘Last men standing’ of u dient iets of iemand met uw team verdedigen. Ieder spel wordt twee keer gespeeld waarna u van speelveld en missie wisseld.

Speciaal voor de vrijgezel (bunny hunt) 
Bunny-Hunt is een speciaal paintball-arrangement voor de vrijgezellenparty’s. De bruidegom gekleed in een konijnenpak is de prooi voor de hele vriendengroep. Alleen heeft dit konijn een paint-repeteergeweer en hij schiet dus hard terug!!.

Geen bruid of bruidegom, maar gewoon een vriendengroep die ook eens willen paintballen? Geen nood, er zijn nog vele leuke spellen in ons paintballprogramma. Bunny-Hunt als dagprogramma in combinatie met een outdoor-programma.

Wat is paintball?
– Paintball is een spel dat door een combinatie van verschillende vaardigheden, teamwork en strategie uitgegroeid is tot een zeer aantrekkelijke, spannende en actieve sport voor zowel mannen als vrouwen. De spelers worden uitgerust met een speciaal luchtdrukwapen dat een tegenstander tot op 30 meter nauwkeurig kan “uitschakelen” met een zogenaamde paint ball. De paint balls zijn met kleurstof gevulde gelatineballetjes en zijn volledig biologisch afbreekbaar, de gebruikte kleurstoffen komen ook in voedingsmiddelen voor.

– De tegenstander uitschakelen is niet alleen een kwestie van goed schieten.Snel denken, improvisatietalent en vindingrijkheid in combinatie met de wil om te winnen maken eerder een winnaar dan de schietkunst alleen. Gedurende de speeldag worden verschillende opdrachten en “missies” aan u voorgeschoteld, waarbij u met teamwork de nodige obstakels moet overwinnen. In een sportieve en gezellige sfeer worden uw kwaliteiten getest op speciaal voor dit doel ontworpen speelvelden.

– Paintball is een net als voetbal en vele andere sporten, een teamsport. Tijdens een paintball-game zijn er 2 of meer teams die een gemeenschappelijk doel nastreven. Paintball heeft spelregels, scheidsrechters, een puntentelling, competities en internationale toernooien. Paintball is echter geen contactsport maar zit wel vol actie en fysieke en mentale inspanning. Kortom een spel waar iedereen veel plezier aan kan beleven

Tijdsduur: dagdeel

Prijs bij minimaal 10 personen:
Dagdeel : € 28,00 per persoon

Vraag nu Uw Offerte aan.