Teambuilder

Arrangementen België

In de Ardennen heeft Teambuilder verschillende arrangementen voor u samengesteld. U kunt ervoor kiezen om op bivak te gaan, te overnachten in een teepee kamp of gaat u voor meer luxe. De arrangementen zijn op basis van een actief weekend. We stellen natuurlijk ook graag een arrangement voor u samen van een week of met slechts 1 overnachting.

Weekend survival Bivak

U verblijft in een tent of een primitief onderkomen in het bos. U bent verwijderd van de bewoonde wereld. Natuurlijk verzorgen wij ’s morgens een ontbijt voordat u gaat beginnen aan de activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie.

Weekend survival Teepee

In de omgeving van Hotton vindt u bij ons buitensport centrum een groot Teepee kamp. De sportieve activiteiten als kajakken, mountainbike en een challenge parcours starten of eindigen bij het Teepee kamp.

Kijk hier voor meer informatie. 

Weekend survival Vakantiehuis

Wilt u iets meer luxe en een warm bed kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een basic groepsaccommodatie. De woningen zijn geschikt voor minimaal 25 personen maar zijn verder niet voorzien van luxe . De activiteiten vinden plaats in de omgeving van één van de groepsaccommodaties.

Kijk hier voor meer informatie. 

Weekend survival Sporthotel

In de Coo vindt u ons sporthotel. De groepen die meer luxe wensen en een goed verzorgde maaltijd willen kunnen hier terecht. De activiteiten vinden plaats in en rond Coo. Nieuw is de Via Ferrata bij de rots in Remouchamps.

Kijk hier voor meer informatie. 

Weekend survival Bungalows

In de omgeving van Trois-Ponts, Vielsalm, Beffe en Barveaux hebben we beschikking over verschillende bungalows. U verblijf in de bungalows met ca. 6 personen op volledige verzorging. In het clubhuis kunt u ’s avonds aan de bar een drankje drinken. De activiteiten vinden plaats in de omgeving van de bungalows.

Kijk hier voor meer informatie.