Teambuilder

Weekend survival Vakantiehuis 

U verblijft in één van de 20 basic vakantiehuizen die wij in de Ardennen beheren. De woningen zijn niet voorzien van de luxe van een tv of radio en u verzorgt zelf uw maaltijden. De activiteiten vinden plaats in de omgeving van de woning naar keus.

Vrijdag 

17.00 uur Aankomst en inchecken in de vakantiewoning. De beheerder komt naar u toe en noteert samen met u de meterstanden.

Zaterdag 

10.00 uur Challenge parcours / High rope, afhankelijk van de woning waar u verblijft kunt u beginnen met een challenge parcours of een high rope. Door middel van touwbruggen en verschillende technieken maakt u een prachtige tocht tussen de bomen of over water.

13.00 uur Lunch bij de buitensportloactie

14.00 uur Bergsport / Mountainbike, afhankelijk van de locatie kunt u ’s middags gaan mountainbike en bergsporten. Bij bergsport gaat u klimmen en abseilen, met mountainbike legt u een mooie route af onderleiding van een ervaren instructeur.

17.00 uur Einde activiteiten vertrek richting het vakantiehuis

Zondag 

09:30 uur Uitchecken vakantiewoning. U controleert met de beheerder de meterstanden en de woning.

10.00 uur Kajakken, in een echte eenpersoons kajak voorzien van spatzeil, helm en zwemvest zullen we ca. 10 kilometer de Ourthe of Ambléve afvaren.

13.00 uur Vertrek richting huis.

Vakantiehuizen 

In de Ardennen beheert Teambuilder een 20-tal basic groepsaccommodaties. De groepshuizen zijn over de hele Belgische Ardennen verspreid. Zij zijn gelegen in kleine dorpen en afgelegen plaatsen en meestal in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving én vlakbij vrijetijdsvoorzieningen.

De groepshuizen zijn eenvoudig ingericht. Geen luxe fauteuils en banken, maar gewoon “eettafels en eetstoelen”. Geen t.v. of stereo, maar gewoon weer ouderwets zelf zorgen voor het vermaak of genieten van de rust. Uitgebreid comfort is er niet, maar wel goed sanitair en een goed geoutilleerde keuken. Voor info over de groepshuizen zie ook WWW.GROEPSHUIZEN.BE 

Kosten:

De kosten voor dit weekend bedragen € 135,- per persoon bij minimaal 25 deelnemers

Inclusief: activiteiten (bergsport of mountainbike, challenge parcours of high rope , kajakken) / begeleiding / materiaal / voorbereiding / 1x lunch / ongevallenverzekering (verplicht) / overnachting op bivak terrein

Exclusief: vervoer v.v / vervoer ter plaatse / consumpties / annuleringsverzekering (5% van de totaalsom) / reis- en bagageverzekering / overige voeding

Vraag nu Uw Offerte aan.